Groepsboekingen

Bij groepsboekingen boven 12 personen dien je het contactformulier op deze pagina in te vullen, houd er rekening mee dat er andere voorwaarden bij groepsboeking gelden.

Hostel Den Haag Pink Flamingo: Speciale voorwaarden bij groepsboekingen

Reservering

Het is erg belangrijk dat je het groepsboekingformulier zo volledig mogelijk invult.
Hostel Den Haag Pink Flamingo zal je zo spoedig mogelijk een goed voorstel doen voor een overnachting in ons hostel.
Indien je gebruik wil maken van dit voorstel dien je binnen 48 uur na het verzenden van dit voorstel een bevestiging per email te sturen.
Binnen 14 dagen na de bevestigingsmail dient er 50% van het totaal bedrag aanbetaald te worden, dit is nodig om jouw reservering vast te houden. Het restbedrag moet 28 dagen voor aankomst betaald te worden. Met de eerste aanbetaling ga je automatisch akkoord met onze standaard groepsannulerings-voorwaarden.

Bevestiging:

Als jij ons groepsovernachtings voorstel accepteert dan sturen wij jou een bevestiging hier van. De aanbetaling dient betaald te worden als de reservering is geaccepteerd. Wij zullen een bevestiging sturen van de aanbetaling.

Annuleren of wijzigen van de groepsboeking:

Groepen mogen kosteloos annuleren tot 28 dagen voor de groepsreservering. Binnen de 28 dagen wordt de aanbetaling verbeurd verklaard en deze wordt dus niet terug gestort. Voor annulering binnen 14 dagen voor aankomst is geen terugbetaling mogelijk (100% non-refundable)

Het aantal gasten dat op de eerste aanvraag geplaatst zijn kan maximaal met 10% afnemen, alleen als dit per email minstens 28 dagen voor aankomst wordt gedaan. Een toename aan gasten kan alleen worden gedaan indien hier op dat moment capaciteit voor is.

Huisregels voor groepen

Groepen dienen te alle tijden zich aan de algemene regels van ons hostel te houden. Naast de huisregels hebben wij ook speciale regels voor groepen zodat zij niet individuele reizigers en andere lastig vallen.

• Groepen mogen niet gebruik maken van de koelkasten. Indien hier wens naar is kan dit gevraagd worden aan de receptie en deze zal oordelen naar mate de bezetting van het hostel.
• Voor groepen is het nadrukkelijk verboden om grote hoeveelheden alcohol mee te nemen.
• Het hostel mag indien er misbruik alcohol,drugs,substanties deze af pakken.
• In het geval van overlast door een groep heeft het hostel het recht om per direct de reservering te beëindigen.